vineri, 27 iunie 2008

Revenire

Iarasi n-am mai scris de multa vreme pe blog. O sa revin cu un mesaj mai general care sa cuprinda mai multe raspunsuri la intrebari atat de pe blog cat si de pe mess sau alte medii de comunicare.

Ma insor
Da e adevarat: ma insor. Cand? La anul pe 13 iunie. Unde? In Mures la restaurantul La Angela (sa-i fac si putina reclama paote imi face o mica reducere :) ).

Fotbal
Apoi da-l naibii de fotbal si ... masii de oboseala. Cum dracu nu bati Olanda cand aia se chinuie sa se impiedice, sa alunce, introduc 9 rezervere si isi baga picioarele in el de fotbal? In rest am facut un meci bun cu Italia. Cu Franta evident eram timorati ca doar era primul meci si trebuia macar un egal si logic ca autobuzul in poarta ti-l poate aduce. Dar revin: cum dracu sa nu bati Olanda cand practic aia te invita sa le dai gol? Generatia picioarelor de plumb si a mintilor inguste. Lasa ca altii pot sa faca si performant cu jucatori aproape necunoscuti (vezi Rusia). In fine oricum felicitari si pentru cat au reusit (dupa 8 ani de pauza am facut o figura frumoasa zic eu).

Olanda
Am fost in Olanda de curand. O sa adaug si ceva poze intr-o vreme. N-am nimic de spus in afara de ceea ce stie toata lumea deja: in afara e cu totul altceva iar revenirea in tara iti provoaca o oarecare stare de dezamagire si deziluzie.


Un comentariu:

Simo spunea...

la Angela?? R u sure? :P Hai ca glumesc.. e foarte fain localul, si foarte buna mancarea.Daca aveti intrebari sau aveti nevoie de nr de telefon, sa ne spuneti.Cand veniti sa ne vedeti casa :P ?